Postani gledališki igralec

Mladinska in otroška gledališka skupina KD Pekre – Limbuš, vabita k sodelovanju

Z obnovo dvorane Doma kulture Pekre, ob strokovno umetniškim mentorstvom Toneta Partljiča, postaja Kulturno društvo Pekre – Limbuš s svojim delovanjem neke vrste alternativa gledališkim institucijam kot sta SNG Maribor in Narodni dom Maribor.

Ob odrasli gledališki skupini, razvijamo v društvu tudi mladinsko gledališko dejavnost. Prvo mladinsko, oziroma otroško gledališko predstavo smo na domači oder postavili leta 2011. Število sodelujočih se povečuje iz leta v leto, njeni člani pa odraščajo, zaradi česar smo v preteklem letu skupino razdelili v dva dela. V okviru KD Pekre – Limbuš tako delujeta otroška gledališka skupina namenjena otrokom in mladini v starosti od 12 do 15 let, ter starejša mladinska gledališka skupina, ki druži dijake in študenta iz Maribora, Peker, Limbuša in okolice.

Člani Mladinske gledališka skupine po nastopu s predstavo Kapitan John Piplfox (2015)

Mlajši mladinci so že pričeli s snovanjem nove gledališke predstave, katere premiero načrtujemo za februar 2018. Deklice in dečke stare med 12 in 15 let vabimo, da se nam pridružijo na prvi vaji, v petek 29. septembra 2017, ob 16:30 uri, v Domu kulture Pekre.

Starejši mladinci, dijaki in študenti, ki jih zanima nastop na odru, improvizacijsko gledališče in temu podobna ustvarjalna zabava, vabimo, da se pridružijo na prvi vaji, prav tako 29. septembra 2017, vendar ob 18:00 uri.

Prijave zbiramo preko spletnega obrazca > PRIJAVA NOVIH ČLANOV, na spletni strani  http://www.pekre-limbus.si,  ali na naslov e-pošte kd.pekrelimbus@gmail.com .

Za vse dodatne informacije lahko pokličeš tudi na 031/287-637.